McVerdi frakke med hætte Mc741B, Black

Vælg variant for status
DKK 3.199,95

McVerdi frakke med hætte Mc741B, Black

Tætsiddende frakke med asymmetrisk lynlås. En perfekt frakke, hvis du leder efter en vinterfrakke, der er feminin, varm og behagelig. Frakken fylder ikke for meget, fordi det er en tætsiddende frakke. Vinterfrakken har fine prinsessebaner langs ryggen, der giver en meget velsiddende silhuet både i størrelse x-small og xx-large. Vinterfrakken har en asymmetrisk placeret 2-vejs YKK lynlås, der giver frakken mange muligheder for styling. Frakken har desuden trykknapper indvendig, så man ikke nødvendigvis behøver at lyne lynlåsen. Frakken har selvfølgelig lommer og en god inderlomme med knappelukning. En klassisk sort frakke som passer til det meste.

Vinterfrakken har en FITTED pasform. Frakken sidder til omkring barmen og skuldrene. Frakken bliver efterfølgende løsere. Frakken har en fuld længde på 100 cm i en størrelse medium.

Kvalitet: Kvalitet: ydermateriale består af 70% bomuld og 30% polyamid (åndbar) og har en coating på indersiden, der gør materialet vindtæt og vandafvisende.
foret med Thinsulate CDS100 (mellemfoer). Inder  foer. 50% bomuld og 50% polyester.

Vask: Frakken kan vaskes forsigtigt i vaskemaskinen, men det bør kun gøres yderst sjældent. Vi anbefaler et skånevask program. Brug neutralt vaskemiddel og centrufugér en ekstra gang. Ellers anbefaler vi at få jakken renset. Hvis du får en plet på frakken, kan den med fordel fjernes med neutralt opvaskemiddel.