McVerdi hørkjole MC753D, Black

Vælg variant for status
DKK 1.699,95

McVerdi hørkjole MC753D, Black

Yndig og fin kjole i cupro/hør. Kjolen virker feminin og elegant og bevæger sig lækkert omkring kroppen. Kjolen har et velsiddende overstykke, der sidder let til omkring barmen. Skørtet har læg for og bag, så der bliver skabt en lækker vidde. Kvaliteten tilfører kjolen ekstra ynde, selvom den fint kan bruges til hverdag. Den har selvfølgelig lommer, lynlås og er foeret med viskose foer. Så den er alt i alt en rigtig helårsfavorit.

Kjolen har en FITTED silhuet dvs den måler 102 cm rundt om brystet i størrelse medium. Den måler 96 cm ved overskæringen i størrelse medium. I størrelse medium har kjolen desuden en fuld længde på 110 cm. Vær opmærksom på at kjolen ser løs ud på modellen på billedet. Den er ment til at sidde let til omkring brystet.

Kvalitet: 61% hør og 39% cupro. Kjolen er foeret med 100% viscose satin foer. Cupro'en, der er en form for viscose, gør at kjolen får en mere glat og blank overflade materialet, samt et virkelig smukt fald. Samspillet med hør giver materialet en smuk struktur.

Vask din kjole med nænsomt vaskemiddel og separat de første par gange. Vi anbefaler at vaske kjolen i hånden eller koldt silke program i vaskemaskinen. Stryg kjolen ved lav varme.