McVerdi vinterfrakke med ballonsilhuet Mc741A, Black

På lager
DKK 3.199,95

McVerdi vinterfrakke med ballonsilhuet Mc741A, Black

Hvis du er på udkig en varm vinterfrakke. Så kan vi anbefale denne smukke frakke med Thinsulate foer. Frakken er med ballonsilhuet og asymmetrisk lynlås. Denne frakke har fede detaljer som påsatte lommer, en formbar krave og mulighed for indsnøring i frakkens nederste kant. Der også mulighed for et opsmøg på ærmerne, hvilket også giver et fedt look. Vinterfrakken har en asymmetrisk placeret 2-vejs YKK lynlås, der giver frakken mange muligheder for styling. Frakken har selvfølgelig lommer og en god inderlomme med knappelukning.
En klassisk sort frakke som passer til det meste.

Vinterfrakken har en LOOSE pasform. Hvilkket betyder den er løs i pasformen og ca. 26-30 cm er beregnet til mervidde - der skal være plads til bevægelse. Frakken har en fuld længde på 90 cm i størrelse medium.

Kvalitet: ydermateriale består af 70% bomuld og 30% polyamid (åndbar) og har en coating på indersiden, der gør materialet vindtæt og vandafvisende.
foret med Thinsulate CDS100 (mellemfoer). Inder  foer. 50% bomuld og 50% polyester.

Vask: Frakken kan vaskes forsigtigt i vaskemaskinen, men det bør kun gøres yderst sjældent. Vi anbefaler et skånevask program. Brug neutralt vaskemiddel og centrufugér en ekstra gang. Ellers anbefaler vi at få jakken renset. Hvis du får en plet på frakken, kan den med fordel fjernes med neutralt opvaskemiddel.